Terug naar overzicht

Marathonteam Reggeborgh in actie op de Weissensee voor Villa Joep

Marathonteam Reggeborgh is meer dan alleen professioneel schaatsen. Samen met onze schaatsers zetten we ons in voor een gezonde toekomst voor iedereen. Dit schaatsseizoen heeft het marathonteam gekozen om donaties binnen te halen voor Stichting Villa Joep.

Schaatsteam reggeborgh villajoep

De missie van Villa Joep is om neuroblastoom kinderkanker de wereld uit te helpen. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de angstaanjagende diagnose en hun genezingskans is schrikbarend laag. Daarmee is neuroblastoom één van de meest agressieve vormen van kinderkanker.

Wij ondersteunen Villa Joep al bijna 10 jaar. Zij financieren onderzoeken om daarmee de kansen op genezing te vergroten.

Het schaatsteam is afgelopen seizoen al meerdere malen in actie gekomen voor Villa Joep, zoals op de Weissensee waar ze in speciale Villa Joep pakken schaatsten tijdens de Aart Koopmans Memorial. Niet alleen om aandacht te vragen voor dit goede doel, maar ook om donaties op te halen door de schaatspakken met de kenmerkende Villa Joep olifant te veilen. De pakken zijn geveild en hebben samen €6.750,- opgebracht.

Het mooie is dat alle donaties door Villa Joep 100% ingezet worden om onderzoek naar een geschikte behandeling te versnellen!