Schaatsteam Reggeborgh

Vanaf 2018 zijn we met trots de sponsor van Schaatsteam Reggeborgh, dat zowel op de sprint- als allround actief is. Vanaf 2022 zijn we ook hoofdsponsor van Marathonteam Reggeborgh.

Femke Kok won_header

Wat begon als een sprintploeg is ondertussen uitgegroeid tot een sprint- en allroundteam. 'The Green Team' bestaat uit een mix van jonge toptalenten zoals Jenning de Boo en Tim Prins en ervaren schaatsers zoals Kjeld Nuis, Femke Kok en Patrick Roest. Onder leiding van hoofdtrainer Gerard van Velde wordt dagelijks hard gewerkt om op alle vlakken het schaatsen door te ontwikkelen en naar een hoger niveau te brengen. Vanuit een professioneel team draagt iedereen zijn steentje bij op het gebied van techniek, fysieke ontwikkeling en mentaliteit; van fysiotherapeut tot masseur en van voedingsdeskundige tot bewegingswetenschapper.

“Sinds mijn overstap naar Reggeborgh heb ik nog geen dag spijt gehad. Ik wil het als ploeg nooit meer anders. Hoe gaaf is het dan dat we samen een stip op de horizon kunnen zetten en de Olympische Spelen van 2026 als doel nemen. Daar gaan we voor. Ik ben blij dat ze me die kans geven.”

- Kjeld Nuis

Marathonteam Reggeborgh

Sinds 2022 is Reggeborgh ook hoofdsponsor van het Marathonteam Reggeborgh. Waar het bij langebaanschaatsen een race tegen de klok is, is dat met marathonschaatsen anders. Daar heb je elkaar nodig om tot overwinningen te komen. Zonder teamwork worden geen successen geboekt. De marathonschaatsers en stafleden onder leiding van coach en trainer Roy Boeve werken dagelijks aan de persoonlijke ontwikkeling en tactieken voor de verschillende wedstrijden. Naast de wedstrijden om de Marathon Cup en het NK kunstijs wordt er ook gestreden op het natuurijs van de Weissensee in Oostenrijk en Lulea in Zweden. Zodra de temperaturen beginnen te dalen in Nederland en de schaatskoorts stijgt, worden alle voorbereidingen getroffen om extra natuurijswedstrijden te rijden.

Bij Schaats- en Marathonteam Reggeborgh gaat het om meer dan alleen winnen. De schaatsers en stafleden hebben oog voor de wereld om hen heen en zetten zich graag in voor de goede doelen en initiatieven van Reggeborgh Foundation.

Marathonteam

Marathonteam

Langebaanteam

Langebaanteam