Terug naar overzicht

Reggeborgh Foundation komende tien jaar hoofdsponsor FC Twente Vrouwen

Reggeborgh Foundation is met ingang van het nieuwe seizoen hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen. Het hoofdsponsorschap en de ondersteuning van FC Twente Vrouwen sluiten aan bij de visie van Reggeborgh. Onder de vlag van Reggeborgh Foundation ondersteunt Reggeborgh onder andere veel sportieve activiteiten en diverse toptalenten in de regio. FC Twente Vrouwen is al jaren toonaangevend in Nederland.

DVS04339

Inge Wessels, Reggeborgh Foundation: “Als partner van Future of Twente hebben wij de afgelopen drie jaar vanaf de zijlijn al ervaren hoe het vrouwenvoetbal zich heeft ontwikkeld en enorme stappen heeft gemaakt. Wij geloven sterk in de potentie van vrouwenvoetbal en kijken ernaar uit om die professionalisering de komende jaren verder te blijven ondersteunen.”

“Het team is een prachtig uithangbord voor de opkomende generatie voetballende meisjes in de regio. Onze samenwerking zal ook gericht zijn op het leggen van verbindingen tussen FC Twente Vrouwen en de ambitie van meisjes in deze sport. De komende jaren worden onder andere diverse voetbalclinics bij de amateurverenigingen in de regio georganiseerd. Natuurlijk hopen wij dat op sportief vlak de positieve lijn wordt voortgezet in Nederland én Europa”, vervolgt Inge Wessels.

“Wij zijn erg blij met de steun van Reggeborgh Foundation voor het vrouwenvoetbal bij FC Twente en in de regio. Samen met Reggeborgh willen we het vrouwenvoetbal een boost geven en elk jaar mee blijven strijden om de prijzen. Afgelopen jaren heeft Reggeborgh bewezen een goede partner te zijn in het sportlandschap in Nederland. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Reggeborgh.”

- Dominique Scholten, algemeen directeur FC Twente

Future of Twente
Reggeborgh Foundation neemt het hoofdsponsorschap over van Future of Twente. Afgelopen drie seizoenen prijkte Future of Twente op het shirt van FC Twente Vrouwen. Zij blijft betrokken bij FC Twente Vrouwen en de komende jaren het vrouwenvoetbal ondersteunen. Dominique Scholten: “We willen Future of Twente bedanken voor de fijne samenwerking en de steun de afgelopen jaren. Zij hebben een positieve invloed gehad op de huidige positie van FC Twente Vrouwen en het vrouwenvoetbal in de regio.”

Over FC Twente Vrouwen
FC Twente Vrouwen is koploper in de Vrouwen Eredivisie en kan zich komende week verzekeren van de negende landstitel in de clubhistorie. De ploeg speelt zaterdagmiddag om 16.30 uur in De Grolsch Veste tegen Telstar. 

Maaike Heethaar en Inge Wessels met Dominique Scholten - Algemeen directeur FC Twente

Over Reggeborgh Foundation
Reggeborgh Foundation streeft ernaar om vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen bij te dragen aan een gezonde toekomst voor iedereen. Met speciale aandacht voor sport in de volle breedte, medische innovaties, toptalent en regionale betrokkenheid. Mede namens de aan Reggeborgh Foundation verbonden partners VolkerWessels, DW Property, Prescan, Reggeborgh Invest en Vastgoed onderneemt de Foundation maatschappelijke initiatieven. Vanaf 2018 is Reggeborgh onder andere de sponsor van Schaatsteam Reggeborgh en werken zij samen met topklinische ziekenhuizen MST en ZGT aan het Reggeborgh Research Fellowship. Een uniek opleidings- en onderzoeksprogramma, dat gericht is op getalenteerde artsen en technisch geneeskundigen om medische innovaties in de zorg verder te brengen.