Terug naar overzicht

Geslaagd IJsfestijn zorgt voor glimlach bij iedereen

Samen met 200 enthousiaste ouderen en mensen met een verstandelijke beperking hebben wij het schaatsseizoen in stijl afgesloten. 
Rolstoelschaatsen, rollatorschaatsen, frameschaatsen; het gebeurde allemaal tijdens het geweldige IJsfestijn op IJsbaan Twente.

IMG 9129 min

Stichting Goal is de organisator en wij waren als trotse sponsor samen met onze Reggeborgh Foundation partners DW Property, VolkerWessels, Reggeborgh Invest en collega’s van het Reggeborgh Research Fellowship en Schaatsteam Reggeborgh aanwezig om deze dag op rolletjes te laten lopen. Levensverhalen werden gedeeld en er werd volop genoten van het dweilorkest, de snert en warme chocomelk. Kortom het plezier spatte ervan af bij iedereen.

Bijzonder veel waardering hebben wij voor alle zorgmedewerkers en vrijwilligers die dagelijks liefdevolle zorg verlenen aan deze geweldige groep mensen.

De dag werd afgesloten met een spectaculaire 100 meter sprint en een volwaardige huldiging. Iedereen vertrok met een glimlach. Herinneringen zijn gemaakt waar nog weken over gesproken wordt.

Wij kijken met z’n allen nu al uit naar volgend jaar.

IMG 9141 min
IMG 9142 min
IMG min
IMG 9206 min
IMG 1 min
IMG 9115 min
IMG 9048 min