Terug naar overzicht

Harmeling Interieurs en Reggeborgh Foundation verbinden zich als sponsor aan het Talententeam van Atletiekvereniging Rijssen

Atletiekvereniging Rijssen heeft voor het Talententeam twee nieuwe sponsoren gevonden: Harmeling Interieurs en Reggeborgh Foundation. Beide bedrijven hebben zich voor drie jaar aan dit talententeam, waar 23 atleten in de leeftijd tussen 10 – 16 jaar trainen, verbonden. Aan de vooravond van het Nederlandse Kampioenschap, dat op zondag 10 september in Amsterdam wordt georganiseerd en waar 4 atleten aan de start verschijnen, is de samenwerking op de Atletiekbaan in Rijssen beklonken.

AV Rijssen

‘We zijn erg blij met de betrokkenheid van Harmeling Interieurs en Reggeborgh Foundation. StepOne, onze kledingleverancier uit Borne, was al geruime tijd verbonden aan ons team. Door de nieuwe samenwerking met deze twee Rijssense bedrijven kunnen we de trainingen naar een nog hoger niveau tillen en onze atleten goed voorbereiden op alle wedstrijden die ze bijwonen.” aldus Johan Lohuis van Atletiekvereniging Rijssen. Dit doen ze niet onverdienstelijk. De talentvolle lopers afkomstig uit Rijssen, Holten, Goor, Diepenheim, Wierden en Almelo hebben inmiddels meer dan 80 clubrecords in bezit. Regionaal behalen ze vele podiumplekken en Sophie Willems, Kris Nijzink, Esmee Bulten en Pim Knapen staan in de top van de Nederlandse ranglijst.

Ondersteunen van regionaal sporttalent

“Het ondersteunen van regionaal sporttalent past heel goed bij ons. Daarom dragen wij graag ons steentje bij aan deze ambitieuze atleten die met hun enorme inzet de weg willen bereiken naar de top”, aldus Inge Wessels van Reggeborgh Foundation. “De atleten van het AV Rijssen Talententeam staan aan het begin van hun sportcarrière en leveren nu al hele mooie resultaten. Wie weet wie ooit aan de start staat van de Olympische Spelen? Wij wensen het Talententeam in ieder geval alle succes.”

Lokale maatschappelijke betrokkenheid

“Wij vinden het leuk om samen met Reggeborgh Foundation als sponsoren verbonden te zijn aan het talententeam van AV Rijssen. Door deze samenwerking kunnen we jonge atleten ondersteunen en aanmoedigen om hun sportieve dromen waar te maken. Wij geloven in de kracht van talent en zijn trots om een rol te kunnen spelen in hun groei en ontwikkeling. Samen zijn we sterker! “, aldus Arjen Jansen van Harmeling.

Deelname NK onder 14

Op zondag 10 september a.s. staat het Nederlands Kampioenschap U14 (12-14 jaar) op het programma. Trainer David Hutten: “Dit is de beste lichting ooit bij Atletiek Vereniging Rijssen. De 5 junioren Kris Nijzink, Pim Knapen, Sophie Willems, Isabelle Euren en Esmee Bulten hebben zich gekwalificeerd voor het NK en maken goede kansen op medailles. Helaas is Esmee Bulten licht geblesseerd en kan ze hierdoor niet aan de start verschijnen. Ook omgaan met tegenslagen hoort bij de weg naar de top.’

Av Rijssen
Av rijssen 05
Av rijssen 06