Terug

AV Rijssen Talententeam

Samen met Harmeling Interieurs zijn wij sponsor geworden van het talententeam van Atletiekvereniging Rijssen. Dit is een team van talentvolle lopers, afkomstig uit Rijssen, Holten, Goor, Diepenheim, Wierden en Almelo. Wij dragen graag bij aan talentontwikkeling en dit is een mooi voorbeeld hiervan.

Pijlers talent home

“Door de samenwerking kan het team de trainingen naar een nog hoger niveau tillen en kunnen onze atleten zich beter voorbereiden op alle wedstrijden die ze bijwonen.” aldus Johan Lohuis van Atletiekvereniging Rijssen. En dat doen ze niet onverdienstelijk.

23 talentvolle lopers afkomstig uit Twente hebben inmiddels meer dan 80 clubrecords in bezit. Regionaal behalen ze veel podiumplekken en meerdere atleten staan in de top van de Nederlandse ranglijst. Met Nederlandse kampioene Sophie Willems en Stef Nijzink hebben ze twee atleten in huis die zowel indoor als outdoor aan de Nederlandse top staan.

De atleten van het AV Rijssen Talententeam staan aan het begin van hun sportcarrière en leveren nu al hele mooie resultaten. Wie zal ooit aan de start staan van de Olympische Spelen?

AV Rijssen
AV Rijssen
Av Rijssen
Av rijssen 04
Av rijssen 05