Terug

HandbalSchool Twente

HandbalSchool Twente is een erkende gecertificeerde handbalschool voor zowel de breedtesport als voor toptalenten. Onder deskundige begeleiding werken jongens en meiden aan hun sportieve, persoonlijke, maatschappelijke en professionele ontwikkeling. Wij staan graag in verbinding met de opkomende sportieve generatie en willen bijdragen aan de ontwikkeling van gemotiveerde sporters.

Header handbal

HandbalSchool Twente geeft talenten de mogelijkheid om naast hun activiteiten bij de eigen handbalvereniging meer trainingsuren te maken. Voor de talenten zijn er ook voorzieningen op medisch en maatschappelijk terrein. Discipline, plannen, verantwoordelijkheid nemen, samenwerken en de wil om te groeien/verbeteren nemen een belangrijke plaats in. De handbalschool werkt volgens 5 pijlers: Techniek – Tactiek – Fysiek – Mentaal – Sociaal.

“Een succesvolle handbal carrière begint met een goede opleiding.”

HandbalSchool Twente heeft niet alleen als doel om talenten op te leiden. Zij willen de handbalsport in het algemeen stimuleren, zowel lokaal, regionaal als landelijk. We versterken de aangesloten verenigingen door het geven van trainerscursussen en het geven van handbalclinics aan de jeugd. Tevens organiseren ze interlands voor de dames- en heren jeugdteams.

Maatschappelijke betrokkenheid is een kenmerk van HandbalSchool Twente. Zo stellen zij kleding en andere artikelen die verouderd zijn binnen HandbalSchool Twente ter beschikking aan goede doelen.

HST TK3 6631
HST A Groep 2023 2024