Terug

Sportevenementen

Wij steunen diverse initiatieven in Twente. Zo ook verschillende sportevenementen. Hier kan iedereen op zijn eigen niveau deelnemen. Onze speciale waardering gaat uit naar de vrijwilligers die zich inzetten voor het behoud van deze evenementen. Omzien naar elkaar, in Twente ook bekend als 'Noaberschap', staat hierbij aan de basis van onze betrokkenheid.

Special Friends sportdag 2

Al meerdere jaren sponsoren wij diverse sportevenementen. Naast dat sportevenementen mensen in beweging brengen, zorgen ze ook voor verbinding en geven ze een gevoel van trots.

Dit geldt niet alleen voor de deelnemers, die trots zijn op hun prestaties, het verleggen van grenzen, het overwinnen van blessures en het behalen van persoonlijke records.

Ook verdienen de vrijwilligers erkenning voor hun maandenlange inzet tijdens de voorbereiding en hun harde werk tijdens de evenementen. 
Van het organiseren van de wedstrijden tot de EHBO en van de verkeersregeling tot het opbouwen van hekken. Iedereen draagt bij aan het succes van het evenement.

Evenementen waar wij met trots naar kijken, zijn onder andere de Diepe Hel Holterbergloop, Wiezoloop, Avond4Daagse Holten, Special Sport Events Twente, YU MAN Race en Triathlon Holten. Deze evenementen trekken jaarlijks duizenden sporters uit binnen- en buitenland aan en zijn toegankelijk voor een divers publiek: van topsporters en recreanten tot bedrijventeams en mensen met een beperking, ongeacht de leeftijd. Rijssen op ‘t IJs is eveneens een prachtig voorbeeld van een evenement voor een breed publiek. Dit evenement wordt ook mogelijk gemaakt door de inzet van lokale ondernemers en vrijwilligers en biedt tijdens de kerstperiode veel schaatsplezier in het centrum van Rijssen.

Diep Hel
Diepe hel 02
Thriathlon holter 03
Thriathlon holter 01
Thriathlon holter 02
Special Friends sportdag 1
Special Friends sportdag 3
Rijssen op ijs 03
Wiezoloop 01
Wiezoloop 02
YUMAN REGGEBORGH 1
YUMAN REGGEBORGH 3