Terug

Samen op weg naar Parijs 2024

Met trots ondersteunen wij turnster Sanne Wevers en handbiker Jennette Jansen op weg naar de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs 2024. Onze samenwerking staat onder het motto 'Samen op weg naar Parijs 2024'.

Samen op weg naar Parijs 2024

Sanne Wevers, die na een periode van afwezigheid weer aan de wereldtop is teruggekeerd, waardeert de steun. Ze is blij met de ondersteuning die haar in staat stelt zich optimaal voor te bereiden op de Olympische Spelen. Met de foundation helpen wij haar met trainingskampen en toegang tot dezelfde balk als in de Parijse arena.

“Reggeborgh Foundation is een sterke partner op deze route. Daarnaast vind ik het heel mooi dat we samen de ambitie hebben om maatschappelijk impact te maken. We geloven in de kracht van sport”

- Sanne Wevers

Olympisch Topturnster Sanne Wevers Reggeborgh Foundation
Paralympisch Handbiker Jennette Jansen Reggeborgh Foundation

Jennette Jansen, Paralympisch kampioen en ervaren handbiker, ontvangt eveneens steun van ons. Met haar vierde gouden medaille tijdens de Paralympische Spelen in Tokio 2021, is Parijs 2024 haar achtste en laatste Spelen. Wij helpen haar met een nieuw op maat gemaakte handbike en ondersteunen haar op weg naar Parijs.

“Hoe mooi is het dat dit op mijn pad komt. Ik vind het een hele eer dat ik mijn sportcarrière kan afsluiten samen met zo’n mooie partij als Reggeborgh”

- Jennette Jansen

De samenwerking is ontstaan toen beide atleten afzonderlijk hun dromen deelden met ons. Wij benadrukken de opvallende parallellen in de verhalen van Sanne en Jennette als sterke vrouwen uit de regio Twente met toewijding, hoogtepunten en tegenslagen. Wij zien in hen een gouden duo als ambassadeurs voor zowel de Olympische als Paralympische sport.

Wij zijn trots dat Sanne en Jennette deel uitmaken van onze 'sporters-familie' en wensen hen succes op hun weg naar Parijs.