Terug

Hoofdsponsor FC Twente vrouwen

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn wij de trotse hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen. FC Twente Vrouwen is al jaren toonaangevend in Nederland. Zeker met betrekking tot 'een gezonde toekomst voor iedereen' zien wij de grote waarde in van dit sponsorschap. Het team is een prachtig uithangbord voor de opkomende generatie voetballende meisjes in de regio. Onze samenwerking zal gericht zijn op het leggen van verbindingen tussen FC Twente Vrouwen en de ambitie van meisjes in deze sport.

DVS04339 vierkant

Als partner van Future of Twente hebben wij de afgelopen drie jaar vanaf de zijlijn ervaren hoe het vrouwenvoetbal zich heeft ontwikkeld en enorme stappen heeft gemaakt. Wij geloven sterk in de potentie van vrouwenvoetbal en kijken ernaar uit om die professionalisering de komende jaren verder te blijven ondersteunen.

Met oog op het leggen van verbindingen tussen FC Twente Vrouwen en de ambitie van meisjes in deze sport, zullen komende jaren onder andere diverse voetbalclinics bij de amateurverenigingen in de regio georganiseerd worden. Wij hopen dat op sportief vlak deze positieve lijn wordt voortgezet in Nederland én Europa.

“Wij zijn erg blij met de steun van Reggeborgh Foundation voor het vrouwenvoetbal bij FC Twente en in de regio. Samen met Reggeborgh willen we het vrouwenvoetbal een boost geven en elk jaar mee blijven strijden om de prijzen. Afgelopen jaren heeft Reggeborgh bewezen een goede partner te zijn in het sportlandschap in Nederland. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Reggeborgh.”

- - Dominique Scholten, algemeen directeur FC Twente