Terug

Groene Appeltjes

Met Reggeborgh Foundation zetten wij ons onder andere in voor getalenteerde sporters die dromen van succes op nationaal of internationaal niveau. Ambitieuze jongvolwassen sporters én parasporters die gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen, zowel als sporter en als mens. De sporters die wij steun aanbieden in het najagen van hun doelen noemen wij onze ‘Groene Appeltjes’.

0132

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken wij niet alleen naar de sportieve doelen maar hebben wij ook aandacht voor de motivatie en het persoonlijke verhaal. De drijfveren en ervaringen van de sporters kunnen een bron van inspiratie zijn voor anderen. Niet alleen door de successen die behaald worden, maar ook door hun doorzettingsvermogen en veerkracht. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de Groene Appeltjes oog hebben voor de wereld om hen heen. Zo zetten zij zich in voor de goede doelen van Reggeborgh Foundation en verzorgen ze clinics op basisscholen en sportverenigingen. Op deze manier geven zij hun levenservaringen weer door aan de opkomende generatie sporters.

Wij ondersteunen onze Groene Appeltjes op verschillende manieren. Naast een bijdrage voor bijvoorbeeld trainingskampen, wedstrijden of materiaal, bieden wij de mogelijkheid om onze kennis en ervaring te delen via topsporters en vakmensen die verbonden zijn aan onze Reggeborgh-sportersfamilie.

Met trots presenteren wij onze eerste Groene Appel Jelle Snippe. De komende periode volgen er meer.

9718
958

Jelle Snippe

0296

Jelle Snippe

De in Enschede geboren Jelle Snippe, is met zijn 113 kilo een lichtgewicht onder de zwaargewichten. Wij volgen hem al een aantal jaar en het contact is altijd gebleven. Daarom zijn wij er erg trots op, dat hij onze eerste Groene Appel is. In 2023 maakte Jelle een grote sprong naar de wereldtop met een Grand Slam-overwinning in Turkije en bronzen EK-medaille in Bakoe. Zijn volgende doel: de Olympische Spelen in Parijs.

“De steun in combinatie met de persoonlijke betrokkenheid en de passie voor sport vanuit Reggeborgh Foundation is iets wat je niet vaak tegenkomt, het motiveert enorm.”

- Jelle Snippe